ruta_burro_com_1

ruta_burro_com_2

ruta_burro_com_3

cendra bast

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com és caminar a pas d’ase?

A saber abans de venir

 El burro que us acompanyarà és de lloguer; el nostre servei no inclou guia per la sortida. La idea és que pogueu anar a pas d’ase amb total independència. Si esteu interessats a fer itineraris amb guia contacteu-nos i en parlem.

 A priori potser us semblarà molt difícil assumir el repte i la responsabilitat de fer camí amb un ase que no coneixeu de res. Tranquils: és molt més senzill del que sembla, els nostre ases ja hi estan acostumats.

 Les rutines de manteniment diari d’un burro en ruta són senzilles i fàcils d’aprendre, però evidentment llogar un burro no és tan plug&play com si d’un cotxe es tractés! Abans de sortir us explicarem i ensenyarem tot el que s’ha de fer i a més us proporcionarem una petita guia perquè tot sigui clar en tot moment.

En ruta…

 Totes les rutes que us proposem són aptes per fer amb ases i les hem provades prèviament amb ells. Si voleu se’n poden planificar d’altres, però no us llogarem els nostres burros per fer rutes que no coneguem de primera mà; això tant per la seguretat dels animals com per la vostra.

 Per raons de seguretat no s’admeten en ruta altres animals de companyia. Gossos i gats poden tenir la mala costum de ficar-se entre les potes dels ases, i la cosa pot acabar una mica malament…

 Els burros caminen a una velocitat de passeig que no supera els 3-4 km/h: nosaltres prenem aquesta velocitat de creuer quan planifiquem la durada de les rutes, tingueu-ho en compte!

 Els nens poden pujar al burro sempre sota la responsabilitat dels adults que els acompanyen.

Sempre que hi hagi un nen petit pujat al burro és necessari que hi hagi dos adults al càrrec: un portant el burro i l’altre al seu costat, pendent de l’infant. Els nens ha de portar sempre el casc, que us facilitarem nosaltres, i han d’estar supervisats en tot moment.

 El burro ha d’anar lligat.

L’equipatge imprescindible per anar a pas d’ase…

El material amb el que us lloguem el burro consisteix en:

Una manta de protecció per al llom del burro, sobre la qual reposa el bast.

  • Bast de càrrega: una estructura rígida de fusta, en creu, que serveix de suport a les alforges o motxilles i com a sella per als moments en què hi pugi algun infant.
  • Alforges (opcionals), de càrrega lleugera, gran capacitat o sàrria tradicional de palla.
  • Cabeçada i corda amb mosquetó, per dur l’ase durant el camí
  • Corda llarga per lligar l’ase a les parades
  • Kit de manteniment: raspall, pinta, i desinfectant.
  • Contenidor estanc per beure i petita alforja per transportar el menjar de l’ase.
  • Farmaciola de primers auxilis per vosaltres 

Ens reservem el dret d’admissió. No lloguem els burros a potencials clients que mostrin actituds irresponsables, agressives o mancades de respecte.