PRESENTACIÓ

Què és A pas d’ase?

A pas d’ase neix perquè pugueu gaudir amb llibertat de la vostra excursió en companyia d’un burro.

Us lloguem un ase preparat i equipat d’un bast i alforges per carregar el vostre equipatge, per tal de fer les vostres excursions amb total autonomia. També us proposem unes rutes 100% burrofriendly, de diferent llargada i nivell, i ens encarreguem de gestionar les reserves allà on pernoctareu.

Caminar acompanyat d’un burro us permet avançar lleugers, assaborint d’una forma nova el paisatge, la natura i la companyia dels que fan camí amb vosaltres. És una fòrmula de viatge ideal, entre d’altres, per famílies o grups amb nens. No és gens difícil i no requereix de grans coneixements específics. Tot i ser així, abans de començar està prevista una sessió formativa d’aproximadament una hora, per aclarir dubtes i agafar confiança amb l’animal.

Fer excursionisme amb ases, que a priori pot semblar una cosa excèntrica, és una activitat molt consolidada en altres indrets, com per exemple un país tan proper a nosaltres com és França, on hi ha una xarxa de gairebé un centenar establiments que lloguen burros per fer “randonnée”.

Nosaltres ens inspirem precisament en els principis de la FNAR, la Federació Francesa que reuneix els professionals de l’excursionisme amb ases i ens guiem pels valors i criteris de la seva Charte.

Siusplau consulteu amb nosaltres per més informacions i estarem encantats de respondre a totes les vostres preguntes: apasdase@gmail.com